Nieuwe Matchpartner website!

Geschreven door:
Jasper Tolsma
27-08-2020

Matchpartner is constant in beweging. Dat is altijd zo geweest, ook nu, ongeacht de huidige omstandigheden waar we met z’n allen in verkeren. Zo kan het zomaar zijn dat we de afgelopen tijd weer nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen. Het team fysiek domein is namelijk versterkt met collega Thomas Bus en het sociaal domein mocht onlangs Charlotte Blokland als aanwinst verwelkomen. Niet gek, in een onrustige economie.

Aan de ‘achterkant’ ben ik zelf sinds mei als marketing manusje-van-alles werkzaam voor Matchpartner.  Daarmee viel ik met m’n neus in de boter, want  programmapunt 1 was het realiseren van een nieuwe website. 

Nieuwe website
Zo’n project is een prima binnenkomer voor een marketeer. Niet alleen is het gewoon erg leuk, het biedt ook kans voor een spoedcursus ‘Matchpartner’. Immers, je moet een bedrijf goed leren kennen alvorens je iets zinnigs over zo’n websiteproject kunt zeggen. 

Dan kom je er dus niet alleen achter dat werken bij Matchpartner buitengewoon leuk is, maar ook dat we ons op  een specifieke, specialistische manier met ons vak bezighouden. 
Vertaald naar de website betekent dat een viertal dingen die we samen met designer Get_Noticed en bouwer Otys graag over willen brengen met deze nieuwe versie.

Naar buiten gericht
Matchpartner is een naar buiten toe gerichte club mensen: op de hoogte van ontwikkelingen in het veld en op persoonlijk vlak veel met kandidaten en klanten in gesprek. Niet afstandelijk en algemeen, maar juist heel betrokken en inhoud-gedreven.

Dit wilden we graag vertalen naar een frisse look, met veel foto’s uit het vak en van ons als bedrijf en meer (korte) teksten over de verschillende velden waarin we werkzaam zijn.

Onder één dak
Voorheen kreeg elk specialisme zijn eigen website (matchpartner-zorg.nl, matchpartner-onderwijs.nl etc.). We hebben er nu heel duidelijk voor gekozen om dit allemaal onder hetzelfde dak neer te zetten: via matchpartner.nl heb je toegang tot de informatie en vacatures van elk specialisme. Met verbeterde zoekfuncties en een heldere layout. 

Niet alleen wordt het zo makkelijker om vacatures te zoeken, we hopen ook dat dit kandidaten aanmoedigt om zich breder te laten inspireren en qua vacatures ook eens ‘over de schutting’ te kijken. 

Vakgebieden
Via de specialisme pagina’s heb je straks ook toegang tot zogenaamde vakgebied-pagina’s. Op deze pagina’s vind je meteen relevante vacatures voor jouw vakgebied (bijv. voortgezet onderwijs, ouderenzorg, of sociale zekerheid) en zie je meteen met welke consultants je het beste contact op kunt nemen als je vragen hebt.

Gebruiksvriendelijk
Last but not least: gebruiksvriendelijkheid. Met een duidelijk lettertype, gekleurde knoppen en overzichtelijke zoekfilters hopen we dat ook de gebruiksvriendelijkheid er op vooruit gaat. Onze blogs en columns worden mooi gebundeld op de nieuwspagina en de contactformulieren zijn kort en bondig.

Lancering
Binnenkort gaat de nieuwe website de lucht in. We hopen dat natuurlijk alles in één keer werkt, maar het kan zijn dat er nog een foutje hier en daar in zit. Neem in dat geval gerust contact op met mij, via jasper@matchpartner.nl , dan zorgen we zo spoedig mogelijk voor een oplossing. Suggesties en op- of aanmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Veel plezier bij het bekijken van de nieuwe site!

Reageer

J.Starmans
27 augustus 2020
Welkom Jasper ennu goed bezig : )

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod